Arnold schwarzenegger fitnesstips en levenslessen

fit_of_vet_arnold_schwarzenegger

Arnold schwarzenegger fitness en levenslessen voor het leven van je volledige potentieel

Je kunt veel zeggen over Arnold Schwarzenegger, hij heeft op verschillende vlakken uitzonderlijke resultaten behaald.  Ik zeg altijd dat succes aanwijzingen achter laat en daarom wil ik een aantal lessen van hem met je delen. Succes is geen toeval en heeft te maken met de juiste mindset. In onderstaande video vertelt hij zijn geheim voor succes.

Nu is het niet mijn doel om een bodybuilder te worden zoals Arnold Schwarzenegger ik wil wel een geheel natuurlijke atleet zijn. Fit gezond en de beste versie van mezelf.
Mijn volledige potentieel leven, misschien ben jij daar ook in geïnteresseerd. Bekijk dan onderstaande video en lees verder.

where_are_you_most_hungry_for

Where are you most hungry for ?

Krachttraining één van de belangrijke dingen om een sterk en gezond lichaam te krijgen en te behouden. Daarom is het ook een onderdeel van mijn dagelijkse routine en onderdeel van mijn online training programma’s om de beste versie van jezelf te worden Six Pack In 70 Dagen Voeding en Training Programma [Mannen] en het Strakke Buik In 70 Dagen Voeding en Training Programma [Vrouwen].

Op Youtube kwam ik een interessante video tegen, waar een aantal belangrijke lessen te leren zijn voor behalen van succes en deze video en de lessen wilde ik met je delen.

Inzichten krachttraining

Arnold geeft ook hierover waardevolle inzichten onder andere dat als je traint je je volledige aandacht moet hebben bij de oefeningen die je doet. Hij praat tegen zijn spieren om ze nog beter te laten groeien.  “Have your mind inside the muscle” [9:30] Andere tip is train je rug en borst op dezelfde dag. Het lichaam heeft variante nodig en steeds een uitdaging. Als je gaat trainen begin dan gelijk en doe je oefeningen. Eet op de juiste manier en zorg voor juiste voeding en eiwitten voor spiergroei. Eet 5 maaltijden per dag was voor hem het antwoord en hij nam ook zijn eten (eiwit shakes) mee naar werk. Je hebt supplementen nodig als je heel veel traint (hij trainde soms 5 uur per dag).

Visualiseer je ideale leven

Zorg dat je heel helder hebt wat je doelen en doe er alles daar trouw aan te blijven en dat te visualiseren, te voelen alsof je het reeds bereikt het. Breng je optimale visie van jezelf tot leven. Zie jezelf zoals je wilt zijn, voordat je het bent. Arnold zag zichzelf op het podium staan en de beste bodybuilder aller tijden zijn en en dat mensen zijn naam scandeerden. [19:35 in de  video]

Hij vertelt: “I had a special ability… visualising things very cleary. I saw very cleary me there on that podium where Reg Park was and see the hunderds of bodybuilders around and me with the trophy and celbrating and thousands of people screaming my name”

In de video vertelt hij ook hoe hij visualisatie gebruikte [vanaf minuut 24:00] om 37 pond af te vallen om in een film te kunnen werken!  “Visualising myself very clearly as a lean atlethe” Het kan dus twee kanten op je kunt gewicht aankomen voor body building en ook afvallen en aftrainen. “If I make my mind up it doesn’t matter what…”.

arnold schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger on stage

Hij heeft dezelfde mindset gebruikt om één van de bekendste filmsterren te worden en gouverneur van Californië

Wat is jouw beste visie voor jezelf?

Zijn visie was zijn motiverende factor en was heel sterk! Hoe wil jij zijn? Wie wil jij zijn? Als je wilt kun je dat hieronder delen en misschien kun je hiermee andere mensen inspireren.
Hij wilde zijn mooie visie in de werkelijkheid manifesteren. Toen hij 20 was zette hij het om in de realiteit en werd de jongste mister universe ooit!

Wil je ook leren visualiseren? Ik gebruik hiervoor een interessante tool als vervanger van een droomalbum en dat kan je leven veranderen als je het gebruikt. Het zorgt ervoor dat je iedere dag exact weet en kunt voelen wat jouw ideale leven is. Het kost je maar 3 minuten per dag! Meer informatie vind je op www.mindmovies.nl

mindmovies nederlandBlueprint voor succes

Arnold vertelt over het moment dat hij een tijdschrift onder handen kreeg van Reg Park en toen bepaalde dat hij zo wilde worden. Dit veranderde zijn leven en door het levensverhaal van Reg Park wist hij ook wat hij moest doen om zo te worden. Hij had nu een blueprint voor zijn leven. Er stond in hoe Reg Park mister universe was geworden en zijn training routine. “I had a direction”.

reg_park_arnold_schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger’s inspiratie

Wil jij ook je lichaam of je leven transformeren?

Indien jij op het punt staat om je lichaam te transformeren en gezonder en fitter te worden en je bent bereid om daar echt wat aan te doen, maak dat gebruik van mijn blueprint voor een gezondere en fittere versie van jezelf in één van mijn online trainingen.  Heel eenvoudig en to the point vind je er alles om de komende 70 dagen te leven te transformeren. Er is ook de mogelijkheid om eerst een gratis start pakket aan te vragen. Er is een voeding en training programma voor mannen en voor vrouwen met alles wat jij nodig hebt.

Zorg voor een specifiek doel en een specifiek plan

Arnold had een doel om de absoluut beste body builder te worden. Zorg voor dat het belangrijk word in je leven

Zorg altijd voor een deadline

Als je iets doet zorg dan dat je ergens naartoe werkt en zorg dat je klaar bent op het moment dat het nodig is. No matter what!

Kijk naar je helden en wat zij doen

Arnold vertelt daar over  18 minuten in de video. Het vertelt ook over focus en zelfhypnose en nog veel meer in de video…

Wil je afvallen en een betere versie van jezelf worden met een helder plan zonder extreme training bekijk dan de onderstaande programma’s

banner_onderkantblog_mannen banner_onderkantblog_vrouwen

 

Laat me weten wat of je er iets mee kunt door een reactie achter te laten.

Laat een reactie achter via Facebook

1 Comment

Leave A Response

* Denotes Required Field