Johan Lodder - Wat meer informatie over mijzelf

Hé hallo, bedankt dat je even komt kijken. Mijn naam is Johan Lodder en een jaar geleden heb ik besloten om me serieus te gaan focussen op mijn gezondheid en fitness. Ik was moe en burned out en wilde weer meer energie en me lekker in mijn lijf voelen. Ik heb veel schokkende dingen ontdekt voor gezondheid en fitness en besloten om mijn ervaringen te delen.

Ik heb geleerd dat vrijwel alles waarvan ik dacht verstand te hebben over echte gezondheid, fitness en voeding helemaal verkeerd was. Er is sprake van een collectieve onwetendheid over de meest cruciale zaken. Er is veel verkeerde, misleidende informatie en dat is één van de redenen is dat er zoveel mensen ziek zijn en overgewicht hebben.

Mijn 70 Dagen transformatie

Word ook de beste versie van jezelf!

Veel mensen die ik spreek zijn niet tevreden over hun gewicht en willen afvallen of ze willen meer energie en zich weer fit worden.

Wat je op TV ziet en in tijdschriften leest over afvallen en gezondheid is vaak niet wetenschappelijk onderbouwd en zelfs vaak zelfs slecht voor je gezondheid. Er zijn mensen en bedrijven die niet willen dat je gezond en sterk wordt vanwege commerciële belangen. Ze verkopen je liever steeds weer allerlei rommel, zodat je afhankelijk blijft en maar (nieuwe) diëten blijft volgen of poeders en pillen blijft kopen.

Op mijn zoektocht ben ik veel bizarre dingen tegen gekomen en veel tegenstrijdige informatie. Toen ik stopte met zomaar aannemen wat er verteld wordt over gezondheid, afvallen en gezond eten en zelf onderzoek ging doen en dat ging toepassen, veranderde alles.

Ik heb een aantal cruciale zaken toegepast en gewoonten veranderd en binnen 70 dagen was ik bijna 10 kilo puur vet kwijt en had ik six pack buikspieren. Ik voelde me uitstekend en vol energie om de dingen te doen die ik belangrijk vond en daar ben ik niet meer mee gestopt. In september 2012 besloot ik definitief het heft in eigen hand te nemen en aan mezelf te bewijzen dat ik het kan. Ik heb ik van mijn strijd een persoonlijk dagboek bijgehouden en mijn transformatie in beeld gebracht. De momenten dat het goed ging, maar ook de moeilijke momenten. Dit proces van een burn out met bierbuik naar sixpack buikspieren heeft mij zoveel gegeven dat ik besloten heb om mijn kennis en persoonlijke ervaring te gebruiken om mensen zoals jij te helpen om af te vallen en weer super fit te worden.

Dag 0 - de start van mijn six pack transformatie

Inmiddels is het mei 2019 en ik ben meer dan zeven jaar bezig geweest om een praktisch, stap voor stap concreet programma te maken om ook voor andere een soortgelijke transformatie mogelijk te maken. Het worden van de beste versie van jezelf door gebruik te maken van juiste training en voeding. Je gaat er beter uit te zien en je beter voelen.  Wat denk je ervan om nu eindelijk echt en blijvend afvallen én optimaal fit en sterk worden.

Ik help en coach nu mensen privé en via mijn online programma om af te vallen en zich bewust te worden van de waarheid over eten en fitness door het ontmaskeren van marketing mythes en verkeerde en misleidende informatie over afvallen en diëten. De voedingsindustrie heeft doorgaans een ander belang dan jij en ik en als je je daar niet bewust van bent dan zet je letterlijk je leven op het spel.

Mijn doel is dat jouw relatie met eten, bewegen en een gezonde lifestyle beter wordt door het eten van echt voedsel en het toepassen van de juiste beweging en fitness (wetenschappelijk onderbouwd) om strak, gezond en vol energie van je leven te genieten.
Wil je meer weten bekijk dan de video van mijn transformatie www.sixpackin70dagen.nl

Maar voor alle duidelijkheid: Ik ben GEEN Guru of professioneel fitnessmodel. JIJ bent de expert over jezelf en gaat om het creëren van de juiste gezonde lifestyle voor jou. Door mijn blogs, boeken en coaching ben ik er om jou en anderen te helpen met hun gezondheid en om natuurlijk af te vallen door goed te eten. Mijn doel je dat jij de beste versie van zichzelf en eigen guru wordt.

Experts zouden je moeten helpen om je gedrag te veranderen en je gewoonten aanleren die werken en die je altijd kan blijven toepassen. Hier ligt de grote waarde en dan heb je geen coach of expert meer nodig. Dan ben je meester geworden over je eigen gezondheid en fitness. Meester over je eigen leven om er uit te halen wat jij wilt. Om je ultieme droom te leven!

Wereldwijd is er sprake van een collectieve ongezondheid en veel mensen weten zich geen raad door alle tegenstrijdige informatie en zijn of worden ziek. Er is veel stress en indien je niet de controle over je eigen gezondheid neemt, dan loop je achter de feiten aan. Het is simpel maar niet eenvoudig om nieuwe gewoontes aan te leren en zwaarlijvigheid en crisis van een slechte gezondheid een halt toe te roepen. De tijd is NU! Ook als ouder ben je een voorbeeld voor je kinderen en je bent wel gek als je ze niet de juiste dingen  leert over gezondheid en fitness.

Daarvoor ook deze website en ik deel de principes en het systeem, dat mij uit een persoonlijke crisis heeft gehaald, graag met mensen die overtollig vet willen kwijtraken en op een natuurlijk manier gezonder en sterker willen worden. Je krijgt er energie van en het is zo gemaakt dat het een gewoonte wordt voor de rest van je leven. Geen jojo effect, het gaat hier om een transformatie net als een rups verandert in een vlinder.

Korte Bio Johan Lodder

Johan Lodder heeft een passie voor persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling en gezondheid en fitness. En heeft veel onderzoek gedaan naar gedrag van mensen en hoe je persoonlijke doelen kunt bereiken. Vaak weet je al wat je zou moeten doen. Hoe zorg je ervoor dat je het ook echt doet en het vol blijft houden?

Oosterse krijgskunsten

Johan is al sinds jonge jaren geïnteresseerd in oosterse krijgskunsten en heeft ervaring opgedaan in aantal kunsten, zoals het Karate, Thai boksen, Judo en daarna heeft Johan jaren Chinees boksen (Wing Chun Kung Fu) geleerd en is daar ook Nederlands kampioen in geworden. Sinds 1997 beoefent Johan de Japanse krijgskunst Aikido en in zijn training en coaching vertaald hij de eeuwenoude oosterse principes waar deze kunsten op zijn gebaseerd naar de alledaagse praktijk. In 2012 was hij in Japan om te les te krijgen van twee aikido grootmeesters in Tokyo en Osaka.

Ondernemen met passie

Johan geeft trainingen en workshop en helpt ondernemers om succesvol te zijn. Niet alleen in het maken van meer winst, maar ook werken vanuit passie en met de juiste balans tussen werk en privé.

In een vorige leven was Johan directeur en eigenaar van een assurantiekantoor en twee makelaarskantoren. Johan heeft succes gekend, maar weet ook wat het is om alles weer kwijt te raken. De laatste jaren heeft Johan ontdekt wat zijn echte passie en drive is en deze website is daar ook uit voort gekomen.

De ommekeer, het omslagpunt van terug bij af naar het starten van een geheel nieuw bedrijf begon bij het toepassen van de principes die je hier en in de programma's kunt leren. Iedereen maakt tegenslagen mee in het leven en uiteindelijk gaat het erom dat je leert om je leven in je eigen hand te nemen en dit geldt zeker ook voor je gezondheid.

Persoonlijke doelstelling

Johan heeft als doel om  in 2020 minimaal 500 mensen bewust te hebben gemaakt van een gezonde lifestyle in de mate dat ze actie hebben ondernomen en de kracht hebben opgebouwd om sterk en vol energie van het leven te genieten met of zonder sixpack :).

Ook is Johan bezig met het schrijven van een boek over zijn ervaringen en heeft hij een aantal online boeken geschreven over gezondheid en fitness en werkt hij constant aan het beter maken van zijn programma.

Johan woont en werkt als trainer en coach in Rotterdam, aan de Rotterdamse haven en is geboren onder de rook van de Shell raffinaderij in het dorp Pernis.

Johan houdt van lekker eten en een grote kop cappuccino met stuk appeltaart met slagroom.

Nader kennismaken

Leuk om kennis te maken en meer informatie op mijn persoonlijke Google profiel Google+
Laat me weten wat je vind en laten we contact houden laat je e-mail adres achter op deze site en volg me via sociale media en bekijk mijn Youtube kanaal.

Make it Happen!

Johan