Personal Training

Ben je op zoek naar een Personal trainer?  Mijn naam is Johan Lodder en ben een personal trainer in Rotterdam. Naast mijn online voeding en training programma's help ik ook mensen 1 op 1 om gezond en fit te worden

Johan Lodder

Ik help je graag persoonlijk op weg om de beste, mooiste en sterkste versie van jezelf te worden. We behalen echte en tastbare resultaten met bewezen methode gericht op de juiste voeding en training.

Johan Lodder, personal trainer

Personal Training is veel meer dan trainen onder persoonlijke begeleiding. Een goede Personal Trainer zorgt ervoor dat het rendement van je training veel hoger is. De combinatie van aandacht voor detail en de juiste van training en voeding zorgt voor meer resultaat in minder tijd

Personal training is geen trend, rage of hype. Personal Training is de vorm waarin allerlei soorten trainingen aangeboden kunnen worden. Kenmerkend voor Personal Training is de setting: 1 trainer en 1 klant. Dit betekent maximale aandacht en focus op jou. Hoe vaker je traint met een Personal Trainer, hoe beter de trainingen afgestemd kunnen worden op jouw specifieke behoefte. Personal Training brengt kennis, expertise en aandacht voor iedereen binnen handbereik.

Onderzoek naar het verschil tussen trainen in een groep en trainen met een Personal Trainer laat zien dat sporters met een Personal Trainer veel meer progressie boeken in een kortere tijd. Dit komt omdat ze effectiever en harder trainen.

Een goede Personal Trainer stimuleert je iedere training weer je grenzen te verleggen. Ik zorg ervoor dat je het maximale uit je training haalt en motiveer je iedere keer opnieuw het beste uit jezelf te halen. Het kost wel meer dan een online programma. Voor € 75,- per uur kun je een losse sessie boeken.

Wil je liever eerst thuis trainen en niet direct een grotere investering doen voor een personal trainer, volg dan één van de speciaal door mij ontworpen thuis training programma's. Indien je de stappen volgt in het online programma dan ga je ook zeker echte resultaten behalen. Ik leer je in de programma's alles over de juiste voeding en training.

Trainen met dumbells en gewichten is de basis

Trainen met dumbells geef het meeste resultaat, dus daar richten we ons op. Trainen met gewichten zet je energieverbruik een tandje hoger. Spieren verbruiken vet, dus hoe meer we die trainen, hoe sneller je resultaat ziet!Trainen met gewichten legt de basis voor een verbetering van je fysiek en je gezondheid.

Cardio training zoals hardlopen of fietsen heeft ook veel meerwaarde voor je gezondheid, maar daar heb je geen Personal Trainer voor nodig. Overigens is cardio training wel een onderdeel van de online programma's omdat het uitermate effectief is in combinatie met trainen met dumbells. Daarnaast kun je trainen met dumbells en gewichten en het trainen van je conditie heel goed combineren. Gewichten geven weerstand aan je lichaam. Tijdens een training moet je lichaam letterlijk die weerstand overwinnen. Dit versterkt niet alleen je spieren, pezen en botten, het bouwt ook karakter.

Trainen met dumbells is alleen zinvol wanneer je traint met een perfecte techniek. Ook het tempo waarin je traint en hoe je oefeningen combineert is belangrijk om optimaal rendement uit je training te halen. Ik zorg dat je iedere keer optimaal traint, zodat iedere training raak is en je elke training een beetje beter wordt. Het mooie is van het trainen met dumbells is dat je het ook thuis kunt doen, zodra je de techniek beheerst.

Trainen met dumbells en gewichten is gezond!

Naarmate je ouder wordt verlies je ieder jaar spiermassa. Dit gaat gepaard met krachtverlies en een toename van je vetmassa. Je wordt dus letterlijk steeds slapper en steeds vetter.

Krachttraining vergroot je spiermassa, verhoogt je ruststofwisseling en zorgt voor vetverlies! Ongeacht je leeftijd. Met hardlopen of spinning en cardio werk dat anders. Door met dumbells te trainen ontwikkel je spieren en verbrand je vet, ongeacht je leeftijd.

Tevens stimuleert trainen met gewichten de aanmaak van botmassa, heeft het een gunstig effect op je hormoonhuishouding, vermindert het de kans op diabetes. En het vergroot je zelfvertrouwen!

Waarom zou je mij persoonlijk inhuren?

  • Hulp met Voeding + Training
  • Mijn methode werkt (geen hypes)
  • Snel resultaat en 100% focus
  • Ik leer je de methode zodat je het later zelf kunt bijhouden
  • 24/7 online begeleiding
Gratis Intake Gesprek

Denk je dat Personal Training iets voor jou is? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een gratis intake. We bespreken je doelstellingen en wensen en op basis daarvan bekijken we samen wat ik voor je kan betekenen en hoe ik je het beste kan helpen. Klik op de button hieronder om meteen een afspraak te maken.

Online Voeding & Training Programma Voor Mannen


Online Voeding & Training Programma Voor Vrouwen