SixPack Buikspieren

six pack buikspieren

SixPack Buikspieren

Sixpack Buikspieren zijn op het moment “in” en de meeste mannen zouden wel six pack buikspieren of een wasbordje willen. Ook blijkt dat er relatief veel vrouwen zijn die six pack buikspieren zouden willen, echter vrouwen willen eerdere een strakke buik, strakke benen en strakke billen.

Dit is nu juist de reden waarom ik twee programma’s heb gemaakt om aan deze vraag te voldoen. Één om mannen te helpen six pack buikspieren te krijgen en één om vrouwen te helpen een strakke buik te krijgen.

In dit blog bericht richt ik me meer op sixpack buikspieren voor mannen. Ben je een vrouw kijk dan eens op de site van www.strakkebuikin70dagen.nl

Het gaat het in eerste instantie over het ervaren van echte gezondheid en fitness en het bereiken van een gezond gewicht, zodanig dat je er beter uit gaat zien en je je beter gaat voelen.

Er is gekozen om de programma’s SixPack In 70 Dagen en Strakke Buik In 70 Dagen te noemen, omdat ik ervaren heb wat het is om mijn lichaam geheel te transformeren binnen 70 dagen. Het is dus mogelijk, zelfs om sixpack buikspieren te ontwikkelen. Ook als je in de 30 bent. Ik begon met het programma in 2012 en was toen 38 en zoals je kunt zien op www.sixpackin70dagen.nl is het mij gelukt om mijn lichaam te transformeren. Inmiddels help ik als personal trainer met mijn programma’s mensen zoals jij om de beste versie van zichzelf te worden.

Ik heb deze voeding en training programma’s gemaakt voor mensen die het zat zijn om te dik te zijn en die het ook zat zijn om te diëten. De meeste mensen weten inmiddels gelukkig dat diëten nooit werkt voor de lange termijn, zeker indien je op een verantwoorde manier wil afvallen.

Veel mannen van boven de 30 hebben een buikje en als ik die mannen spreek dan zouden de meesten er toch wel vanaf willen.  Het ontbreek aan een helder plan dat ook echt werkt. Toen we tieners waren en in de twintig konden we vrijwel alles eten en toch werden we niet echt veel zwaarder. Maar met de jaren is dat verandert en dan moet je toch bewuster gaan leven om hetzelfde figuur te behouden. Misschien komt dat je wel bekend voor. Ik was ook zou. Ik sportte regelmatig en kon eigenlijk alles eten, zonder echt dik te worden. Echter toen ik in de 30 was merkte ik dat er toch iets gebeurt was met mijn lichaam en daar was ik niet blij mee. Ik had een vette buik gekregen en daar was ik me opeens van bewust.  Op een ogenblik was ik het zat en besloot ik er wat aan te gaan doen. Mijn zoektocht heeft geleid tot mijn persoonlijke transformatie en inmiddels help ik mannen zoals jij dit ook te doen.

Ik heb van mij sixpack buikspieren proces video’s gemaakt en ik zal er hieronder een paar zetten van diverse perioden in de 70 dagen. Wil je alle video’s zien dan kun je die op het Youtube kanaal vinden.

SixPack Buikspieren dag 0

SixPack Buikspieren dag 5

SixPack Buikspieren dag 14

Wil je meer weten over het Six Pack In 70 dagen Programma en ook een stap voor stap plan om six pack buikspieren te krijgen?

Volg dan het programma hier

Je kunt ook eerst het Six Pack Start Pakket aanvragen

six_pack_start_pakket

 

Fit worden?

Maak gebruik van de Gratis Start Pakket Training met 6 tips en video’s. Ben je een vrouw meldt je dan gratis aan via: STRAKKE BUIK START PAKKET en speciaal voor mannen is er een  SIXPACK START PAKKET

banner_onderkantblog_mannenbanner_onderkantblog_vrouwen

 

Laat een reactie achter via Facebook

Leave A Response

* Denotes Required Field