Wim Hof Ademhaling

Wim Hof Ademhaling

Wim Hof Ademhaling – Wim Hof Methode – Wim Hof

Volgens de wetenschappelijke literatuur was het onmogelijk, maar onderzoekers van het Radboudumc hebben nu aangetoond dat het mogelijk is om het autonome zenuwstelsel én immuunsysteem vrijwillig te beïnvloeden, dit door middel van onder meer de Wim Hof ademhaling uit Wim Hof Methode (WHM)

Wim Hof

Wim Hof heeft een methode ontwikkeld die zich kenmerkt door eenvoud en effectiviteit. De effecten en toepasbaarheid van deze methode worden door diverse wetenschappelijke instituten onderzocht, waaronder de Radboud Universiteit. De resultaten tonen aan dat door het praktiseren van de Wim Hof Methode, met als eerste pijler de Wim Hof Ademhaling, de werking van het autonome zenuwstelsel en het immuunsysteem te beïnvloeden zijn. Dit heeft tot gevolg dat toepassing van de Wim Hof Methode (WHM) bijzonder belangrijk kan zijn op het gebied van volksgezondheid, diverse chronische aandoeningen, sport en andere vlakken. De kracht van de methode is al jarenlang bekend bij Wim Hof daarom wil hij deze delen met de wereld. Hij wil ervoor zorgen dat de methode op grote schaal wordt toegepast. Om dit te bereiken is en wordt zijn methode wetenschappelijk onderzocht, leidt hij trainingen en workshops en staat hij (inter)nationale media te woord.

johan lodder wim hof

Johan Lodder en Wim Hof

Wim Hof Ademhaling Ervaringen Johan

Ik ben gestart met de Wim Hof Ademhaling Methode en hieronder vond je mijn eerste video over mijn ervaringen. Ik zal van mijn 10 weken proces

Ik zal meer video’s plaatsen over de Wim Hof Ademhaling Methode en de Wim Hof ademhaling voordoen en deze toevoegen op mijn blog. In andere video’s laat ik je exact zien hoe de Wim Hof ademhaling gaat en wat mijn vervolg ervaringen zijn.

Wim Hof Adem ervaringen van dag 4 van de Wim Hof Ademhaling Methode

Meer van mijn ervaringen van de Wim Hof Methode kun je zien in de onderstaande via. Je kunt je ook via Youtube gratis abonneren op het Fit Of Vet Youtube kanaal om direct een bericht te krijgen van nieuwe video’s over hoe je de Wim Hof Ademhaling het best kunt leren.

Wim Hof Workshop 2015 video

Hier een aantal foto’s van de laatste Wim Hof Workshop

Wim Hof Methode IJsbad

Wim Hof Methode IJsbad

Wim Hof Ademhaling IJsbad

Wim Hof Ademhaling IJsbad

Wim Hof Methode Verfrissend

Wim Hof Methode Verfrissend

“De mensheid helpen met een natuurlijke methodiek die zich bewezen heeft en nu begint het echte onderzoek naar mensen die ziek zijn” Wim Hof

Wil je meer weten over de Wim Hof Ademhaling?

Er is nu een unieke mogelijkheid op direct van Wim Hof te leren via een 10 weken online training van Wim Hof waarbij hij je zijn volledige methode leert. Meer informatie hierover vind je via de link hierboven of door te klikken op de onderstaande afbeelding voor meer informatie en introductie film met uitleg  van Wim Hof over zijn training methode.

wimhofmethode

Krijg meer energie en voorkom ziekten. Voel je sterker en leer je (autonome) zenuwstelsel te beïnvloeden. Je leert om warmte te creëren in de koude en nog veel meer. Deze training is het resultaat van zijn ervaring over de laatste 35 jaar en  het fundament van zijn 20 wereldrecords.

Maak het oergevoel in je los!

wim_hof_methode_stap_voor_stap_training

Wim beantwoordt ook al je persoonlijke vragen in de wim hof ademhaling methode training en indien je gefascineerd bent over hetgeen je gelezen hebt en de wetenschappelijke doorbraak dan zou ik zeker de training bekijken.

Ik hen positieve ervaringen met de Wim Hof Methode. Vond  je dit bericht interessant dan zou ik het fijn vinden als je het deelt of liked.

Fit worden?

Maak gebruik van de Gratis Start Pakket Training met 6 tips en video’s. Ben je een vrouw meldt je dan gratis aan via: STRAKKE BUIK START PAKKET en speciaal voor mannen is er een  SIXPACK START PAKKET

banner_onderkantblog_mannenbanner_onderkantblog_vrouwen

Laat een reactie achter via Facebook

Leave A Response

* Denotes Required Field